Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Villandbryst med rabarbra




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkbryst av villand
2sssmør, margarin eller olje
1dashsalt
1dashpepper
7dlvann

Saus:

Ca 1,5stksjalottløk
0,5dlportvin
2,5dlbuljong (fra skroget)
Ca 1,5tsmaizena

Rabarbra- og ferskenkompott:

250grrabarbrastilker
1stksjalottløk
1sssmør eller magarin
2ssportvin
1sssukker
2stkfersken


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Villandbryst med rabarbra med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86,70629,84Kcal
Protein7,8056,66gram
Karbohydrat2,1015,26gram
Kostfiber0,503,63gram
Fett4,8535,23gram
Mettet fett2,1915,91gram
Alkohol0,35 %
Salt0,282,02gram
Pris på oppskriftenKr 17,13Kr 124,44Kroner
Hele oppskriften veier2 906 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten fra fuglene. Vask og tørk dem godt.

Skjær løs brystkjøttet til hele fileter. Skinnet skal sitte på. Oppbevar filetene i kjøleskap. Del skroget i små biter. Salt og pepre. Hell på 7 dl vann. Kok under lokk i 30-45 minutter. Sil kraften.

Tilbered deretter kompotten. Skjær rabarbrastilker i 1 cm brede biter. Skrell og finhakk løken. Fres den myk i matfett uten at den får farge. Tilsett rabarbra, portvin og sukker. La blandingen småkoke i ca 5 minutter. Skrell fersknene, fjern kjernene og skjær dem i båter. Tilsett og kok opp kompotten.

Tørk filetene og snitt skinnet med en skarp kniv. Stek dem i matfett i en stekepanne på svak varme i ca 15-20 minutter. Salt og pepre. Hold filetene varme på et fat dekket med folie.

Hell det meste av stekefettet fra stekepannen. Tilsett finhakket sjalottløk som brunes. Tilsett portvin og kok inn til halvparteen av væsken gjenstår. Tilsett buljong og kok opp igjen. Sil buljongen. Jevn med maisenna.

Skjær kjøttet i tynne, skrå skiver. Legges på et serveringsfat eller porsjonstallerkener med kokt broccoli, rabarbrakompott, stekte eller kokte poteter og saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7983)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.Andebryst med søtpotetmos og rødløkskompott.
Denne retten har 96,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt andebryst.Stekt andebryst.
Denne retten har 80,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også And i appelsinsaus.And i appelsinsaus.
Denne retten har 284,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.