Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Villsvin i viltsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgvillsvinkjøtt
poteter
sopp
2sshvetemel
0,5dlvann
1dlfløte
Ca 1,5skive(r)geitost
Ca 1,5ssripsgele
Ca 1,5ssripsgele
rødvin
broccoli
baby-gulrøtter

Marinade:

3dlrødvin
2ssolivenolje
0,5tsgrovmalt pepper
1tssalt
Ca 1,5tsknuste einebær eller 1 ts timianIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stklaurbærblad, smuldret


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Villsvin i viltsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134,97468,46Kcal
Protein15,8955,15gram
Karbohydrat2,8810,00gram
Kostfiber0,060,21gram
Fett5,4919,05gram
Mettet fett2,197,60gram
Alkohol1,48 %
Salt0,341,20gram
Pris på oppskriftenKr 28,14Kr 97,67Kroner
Hele oppskriften veier2 083 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Putt kjøttet i en pose og hell marinaden over. Knyt igjen og la kjøttet ligge i kjøleskapet natten over.

Hell av marinaden og sil den. Brun kjøttet i en stekepanne på alle sider før du putter kjøttet i en gryte. Spe på med litt av marinaden og 2 dl vann. Kokes under lokk på svak varme i 1 1/2 time til kjøttet er mørt. Vend kjøttet.

Brun løk og sjampinjong eller kantareller i smør. Hell resten av sjyen i villsvin-gryten. Til det bruker du 2 ss hvetemel som du visper sammen med 1/2 dl vann og 1 dl fløte til en glatt jevning. Ta så litt av viltsjyen fra villsvin-gryten og hell opp i sausen. Som en ekstra spiss på sausen kan du legge oppi 1-2 skiver geitost og 1-2 ss ripsgele, samt litt rødvin.

Server poteter med sopp på toppen av villsvinkjøttet, som skal skjæres i fine stykker. Dekorer også med litt rips, broccoli og babygulrøtter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10803)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.