Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Villsvinfondue




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grvillsvin
800grmandel- eller småpoteter
Ca 1,5stkpaprika
Ca 1,5stkløk
1literplanteolje


Annonse


Næringsdeklarasjon for Villsvinfondue med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier350,782 419,02Kcal
Protein6,8247,03gram
Karbohydrat4,8633,52gram
Kostfiber0,654,48gram
Fett33,64231,99gram
Mettet fett0,292,00gram
Salt0,000,01gram
Pris på oppskriftenKr 11,68Kr 80,55Kroner
Hele oppskriften veier2 758 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok potetene og evt. andre grønnsaker. Del paprika i biter og løk i båter. Tre på spyd. Hvis du bruker bambusspyd må disse bløtlegges i minimum 1 time før de tas i bruk.

Lag separate kjøtt- og grønnsaksspyd, da disse trenger ulik koketid. Det meste av grønnsaker kan brukes, men unngå sopp da den suger opp mye olje.

Varm oljen på komfyren til til den er så het at det freser når du tilsetter en brødbit. Sett oljegryten på bordet over gass- eller spritbluss.

Server gjerne med et par gode sauser, f.eks. tomatsalsa og en aioli.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11060)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.