Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Villsvingryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,2kgvillsvin skåret i terninger på 3 x 3 cm
150grrøkt flesk i terninger
3stkløk delt i kvarter
3stksjalottløk i skiver
5feddhvitløk, presset
2ssolivenolje
6dlhvitvin
timian
kryddernellik
laurbærblad
1stkappelsin, skallet i strimler
1dashsalt
1dashnykvernet pepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Villsvingryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier113,21457,73Kcal
Protein11,7847,63gram
Karbohydrat1,295,22gram
Kostfiber0,461,86gram
Fett4,8419,57gram
Mettet fett1,475,94gram
Alkohol2,35 %
Salt0,050,22gram
Pris på oppskriftenKr 22,08Kr 89,27Kroner
Hele oppskriften veier2 426 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland kjøtt, røkt flesk, løk og hvitløk med vinen og la det trekke i minst 3-4 timer i en skål.

Hell av marinaden og ta vare på den. Varm oljen i en tykkbunnet kjele og brun kjøttet. Tilsett timian, kryddernellik, laurbærblad og appelsinskall. Bland alt godt og brun det et par minutter. Ha i marinaden og strø på salt og pepper. Rør godt. Skru ned varmen og la kjøttet småkoke ved svak varme i 3-4 timer. Ha i litt vann hvis sausen blir for tykk.

Server med ris eller pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8345)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.