Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Villsvingryte med geitost. spinat og pasta




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grvillsvinkjøtt benfritt
1stkgulrot
1stkløk, gul
2feddhvitløk
1stklaurbærblad
5dlgrønnsakbuljong av terning

GEITOSTSAUS:

150grfransk hvit geitost i små biter
1dlfløte
Ca 1,5dlkraft fra koking av kjøttet
0,5tskummin, malt

TIL SERVERING:

100grvasket og revet spinat (uten stilkene)
300grpenne eller annen pasta


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Villsvingryte med geitost. spinat og pasta med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129,32671,43Kcal
Protein9,4248,91gram
Karbohydrat11,1157,68gram
Kostfiber0,924,78gram
Fett5,0426,17gram
Mettet fett2,7314,17gram
Salt0,311,60gram
Pris på oppskriftenKr 13,69Kr 71,08Kroner
Hele oppskriften veier2 077 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i 1,5 cm store biter. Rens gulrot, løk og hvitløk og del alt i skiver. Legg kjøttet i kaldt vann og gi det et oppkok. Skyll kjøttet til det er kaldt og legg det tilbake i den vaskede kjelen sammen med grønnsakene og krydderet. Kok alt på svak varme i ca 45 minutter til kjøttet er mørt.

Bland i mellomtiden alle ingrediensene til geitostsausen. Når kjøttet er nesten ferdig, tilsettes kraften i sausen, og denne gis et oppkok.

Kok pastaen ifølge anvisningen på pakken.

Ta opp det varme kjøttet og bland det med noe av sausen og spinaten slik at blandingen så vidt bindes sammen.

Legg pastaen i en dyp tallerken. Hell over noe av sausen, og legg kjøttet på toppen med mer saus og spinat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8362)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.