Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4skive(r)villsvinkoteletter, á 175 g
2stkepler
1stkrød eller grønn paprika
0,5dleplejuice eller vann
0,5tskoriander
1dashsalt
1dashpepper
1tspaprikapulver
1ssmargarin eller smør
75grrøkt sideflesk i tynne skiver
persille
4stkbakepoteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101,64436,56Kcal
Protein9,9942,91gram
Karbohydrat6,7028,78gram
Kostfiber0,974,17gram
Fett3,6615,72gram
Mettet fett1,084,64gram
Salt0,210,89gram
Pris på oppskriftenKr 15,87Kr 68,16Kroner
Hele oppskriften veier1 718 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Snitt kotelettene langs kanten slik at de ikke "snurper" seg sammen under stekingen.

Skrell eventuelt eplene og skjær dem i båter. Skyll paprikaen, fjern kjernene og skjær den i tynne strimler. Legg eple og paprika i en ildfast form. Hell over eplejuice eller vann. Strø over koriander. Sett formen i ovn og stek ved 175 C på midterste rille i ca 15 minutter.

Krydre kotelettene og brun dem på begge sider. Legg dem i den ildfaste formen, over eple- og paprikasengen.

Strimle sideflesket og strø det over kotelettene. Sett formen inn i ovnen i ytterligere 15 minutter.

Serveres med bakte poteter eller kokt naturris og en salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10819)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.