Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vilt tartar




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
700grfinmalt viltkjøtt

Saus :

2sssennep
0,5dlkraft
0,5dlolivenolje
Noen dasher med balsamicoeddik

Tilbehør:

1stkløk finhakket
Kapers
Hakkede rødbeter
4stkeggeplommer
Finhakket persille
Salt og pepper
4skive(r)brød.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Sennep
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Vilt tartar med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier158,89461,30Kcal
Protein15,7645,76gram
Karbohydrat8,3424,21gram
Kostfiber0,601,74gram
Fett6,8119,77gram
Mettet fett1,343,89gram
Salt0,310,89gram
Pris på oppskriftenKr 16,95Kr 49,21Kroner
Hele oppskriften veier1 161 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag sausen. Rør alt til den godt sammen.
Form 4 runde stykker med malt kjøtt som legges på ett stykke brød med 1 eggeplomme på. Strø over md kapers, løk, rødbeter og persille. Dryss med salt og pepper og hell sausen rundt brødskiva. Server som smårett.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14565)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.