Gå til forsiden av matoppskrift.no



Viltgryte


Oppskriften på Viltgryte har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 750grfinnebiff/reinsdyrskav
300grskogsopp eller sjampinjong
1stkpurre
3dlvann
5ssrømme
1dlmelk
2sshvetemel
4stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 2,5sssolbærsaft
1dashsalt
1dashpepper
4porsjon(er)potetmos


Fremgangsmåte:

Halvtin finnebiffen og stek den raskt på sterk varme. Brun små porsjoner av gangen og ha over en gryte.

Rens en del purren i biter. Tilsett i gryta og hell over vannet. Kok opp og la det trekke i ca. 30 minutter.

Rens og del soppen i båter og fres den lett i panna før den tilsettes gryta.

Rør sammen rømme, melk og hvetemel og ha det over i gryta sammen med einerbær, solbærsaft og pepper.

Kok opp og la det trekke i ca. 10 minutter. Smak til med salt.

Serveres med hjemmelaget potetmos.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8333)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 80,76 Kcal Forklaring?
Protein 7,43 g
Fett 3,38 g
Karbo 4,79 g
Pris 8,75.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!