Viltgryte

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 750grfinnebiff/reinsdyrskav
300grskogsopp eller sjampinjong
1stkpurre
3dlvann
5ssrømme
1dlmelk
2sshvetemel
4stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 2,5sssolbærsaft
1dashsalt
1dashpepper
4porsjon(er)potetmos

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 80,76 Kcal
Protein 7,43 g
Fett 3,38 g
Karbo 4,79 g
Pris 8,75.- kr

Fremgangsmåte:

Halvtin finnebiffen og stek den raskt på sterk varme. Brun små porsjoner av gangen og ha over en gryte.

Rens en del purren i biter. Tilsett i gryta og hell over vannet. Kok opp og la det trekke i ca. 30 minutter.

Rens og del soppen i båter og fres den lett i panna før den tilsettes gryta.

Rør sammen rømme, melk og hvetemel og ha det over i gryta sammen med einerbær, solbærsaft og pepper.

Kok opp og la det trekke i ca. 10 minutter. Smak til med salt.

Serveres med hjemmelaget potetmos.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 20383 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2,7 poeng totalt (av max 6) fra 3 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8333)

Prøv en lignende oppskrift



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!