Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Viltkraft. mørk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgsmå, oppdelte viltbenIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
500grsener, avskjær eller lignendeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 5,5ssolje
500grgul løk
200grgulrot
100grsellerirot
1feddhvitløk
1sstomatpuré
75clrødvin
10stkhvite pepperkorn
8stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2stknellik
1stklaurbærblad
1kvist(er)timian
1stkstjerneanis
2,5litervann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Viltkraft. mørk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier33,741 566,48Kcal
Protein0,2712,54gram
Karbohydrat1,3261,28gram
Kostfiber0,5123,68gram
Fett1,4969,18gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol1,85 %
Salt0,010,62gram
Pris på oppskriftenKr 3,19Kr 148,11Kroner
Hele oppskriften veier4 643 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(ca 1 liter ferdig kraft)

Brun viltbena i oljen i en oppvarmet langpanne i ovnen ved 175 C. Rør rundt av og til. Tilsett sener og avskjær etter 10-15 minutter. Snu bena en gang i blant.

Skjær løk, gulrot og selleri i småbiter. Legg grønnsakbitene i langpannen og la dem brunes uten å brenne fast.

Ta ut pannen og hell av eventuelt fett. Legg deretter ben og grønnsaker i en stor kjele.

Legg i hvitløken og rør inn tomatpuréen. Hell på vinen og tilsett krydderne. Kok til vinen er nesten kokt inn. Tilsett vannet og la det koke i 1-2 timer til bare halvparten av vannet er igjen. Sil kraften.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7421)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kraft
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.