Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Viltpølser




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3kgrådyr, hjort eller antilope kjøtt
1,4kgsvinefett
0,6dlsalt
1,2dlbrunt sukker 1,5 ss salvie
2tspepper
2tsrød pepper
Natur eller kunstig tarm


Annonse


Næringsdeklarasjon for Viltpølser med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier347,3015 929,26Kcal
Protein14,22652,21gram
Karbohydrat2,29105,03gram
Kostfiber0,052,29gram
Fett31,241 432,85gram
Mettet fett12,24561,40gram
Salt1,7078,15gram
Pris på oppskriftenKr 16,53Kr 758,16Kroner
Hele oppskriften veier4 587 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøtt og flesk kuttes i biter. Kjøres gjennom kjøttkvern. Det andre blanes i en stor bolle. Bland så alt sammen med hendene skikkelig. Stappes i tarmer, surres igjen og stekes til de er gjennomstekt. Kan fryses men ikke så lenge.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14950)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.