Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Viltpostei




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grviltkjøtt benfritt
50grbacon
1stkløk
1sskapers
1tsolje
0,5dlyoghurt naturell
2stkegg
1sskonjakk
0,5tssalt
2krmblandingskrydder


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Viltpostei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125,08263,79Kcal
Protein15,5132,71gram
Karbohydrat1,162,45gram
Kostfiber0,280,59gram
Fett6,1012,86gram
Mettet fett2,014,24gram
Alkohol0,42 %
Salt0,841,76gram
Pris på oppskriftenKr 15,79Kr 33,30Kroner
Hele oppskriften veier844 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær bort sener og hinner og mal eller miks kjøttet. Skjær bacon i strimler. Skrell og hakk løken. Fres bacon, løk og kapers i litt olje. Ha det og fløten i farsen. Tilsett eggene, ett om gangen. Smak til med konjakk, salt og blandingskrydder.

Hell farsen i postei- eller ildfast form med høye kanter. Stek posteien ved 175 C nederst i ovnen ca 1 1/2 time. Avkjøl den i formen. Server posteien rett fra formen med sylteagurker, grovt brød og øl.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10806)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.