Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Viltsalat med plommer



Viltsalat med plommer oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Høstens viltsalat med plommer.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grferdigstekt reinsdyrstek
4skive(r)brød
4ssolivenolje
1stkrødløk
3stang(stenger)stilkselleri (stangselleri) med det grønne
3stkrød plomme
200grchevre (hvit geitost)
1stksitron, saft og finrevet skall av denne
1tssalt
0,5tskvernet pepper
1dlfriske bær feks. rips eller multer
0,5potte(r)frisk koriander


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Selleri
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Viltsalat med plommer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier146,48572,85Kcal
Protein11,3744,47gram
Karbohydrat6,5225,50gram
Kostfiber1,465,71gram
Fett8,0031,29gram
Mettet fett3,1712,40gram
Salt0,783,04gram
Pris på oppskriftenKr 14,48Kr 56,63Kroner
Hele oppskriften veier1 564 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær reinsdyrsteken i tynne skiver. Legg på en tallerken og sett kaldt.
Forvarm stekeovnen til 200 °C. Bryt brødet i grove biter med hendene. Legg bitene på bakepapir på stekebrett og drypp over noen dråper olivenolje. Stek brødbitene midt i ovnen til de er sprø og gylne, ca. 10 minutter.
Kutt løk og selleristilk i tynne skiver. Del plommene i to, ta ut steinen og skjær i båter.
Varm olivenoljen i en stekepanne og rist reinsdyrkjøttet raskt til det endrer farge, men ikke blir brent. Fordel kjøttet på tallerkener, eller legg det på et stort fat. Fordel grønnsaker og plommer over. Smuldre chévre med fingrene og fordel over sammen med brødbitene.
Visp sammen sitronsaft og -skall med resten av olivenoljen og drypp over salaten. Dryss over litt salt og grovkvernet pepper. Pynt med friske bær og koriander

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 32613)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Viltsalat med plommer.Viltsalat med plommer.
Denne retten har 146,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.