Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Viltsaus med portvin og sopp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2sstørket steinsopp
4dlportvin
0,5tsviltkrydder eller jegerblandingIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse


Næringsdeklarasjon for Viltsaus med portvin og sopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier159,05163,03Kcal
Protein0,300,31gram
Karbohydrat12,6512,97gram
Kostfiber0,390,40gram
Fett0,070,07gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol15,12 %
Salt0,010,01gram
Pris på oppskriftenKr 32,58Kr 33,39Kroner
Hele oppskriften veier410 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La soppen trekke i portvinen på svak varme i 1 time under lokk. Tilsett finhakket sjalottløk, krydder og ¼ l kremfløte. Kok i 5-10 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Culinario
(Intern: 1879)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.