Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Viltsylte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2kgdådyrbog med ben
2stkgulrøtter
2stk storløk
50grspekk i små terninger
5stklaurbærblader
1kvist(er)frisk timian
2clCognac
gelatin


Annonse


Næringsdeklarasjon for Viltsylte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104,732 615,63Kcal
Protein17,58439,06gram
Karbohydrat1,1428,47gram
Kostfiber0,4711,74gram
Fett3,0175,17gram
Mettet fett0,409,99gram
Alkohol0,26 %
Salt0,143,43gram
Pris på oppskriftenKr 18,78Kr 469,03Kroner
Hele oppskriften veier2 498 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dådyrbogen blancheres, has deretter i en gryte med vann, kokes opp og skummes av. Deretter tilsettes de ferdiggjorte grønnsaker samt krydderene.
Dette kokes nå til dyrebogen er godt mør. Bogen avkjøles lett, kjøttet pilles/skjæres fra og skjæres i små terninger. Spekkterningene blancheres. I en gryte has terninger av kjøtt, spekk og gulerøtter; dette tilsettes den kraftige nedkokte kraft og smakes til med Cognac, salt og pepper.

Pr. dl suppe, som tilsettes, has et blad oppbløtt gelatin i. Sylten settes i kjøleskap og får lov til å sette seg til dagen etter. Serveres f.eks. med syltet agurker samt soppickles og en god sennep.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23052)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.