Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vinbrasiert hare




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkhare
3ssolje
3feddhvitløk
Ca 0,5literrødvin
2tssalt
1tspepper
200groliven, sorte


Annonse


Næringsdeklarasjon for Vinbrasiert hare med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier152,62441,07Kcal
Protein12,2135,29gram
Karbohydrat0,561,62gram
Kostfiber0,521,50gram
Fett8,8825,66gram
Mettet fett0,972,80gram
Alkohol2,94 %
Salt1,825,26gram
Pris på oppskriftenKr 19,78Kr 57,16Kroner
Hele oppskriften veier1 734 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del haren i porsjonsstykker.

Tørk dem. Brun kjøttstykkene i olje. Knus hvitløken og tilsett den sammen med salt og pepper. Hell på omtrent halvparten av rødvinen med en gang og spe med resten i løpet av koketiden.
Kok kjøttet under lokk til det er mørt, ca. ¾ - 1 time. Ta stenene ut av olivenene og ha dem i gryten de siste minuttene av koketiden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2623)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.