Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Vinkandel




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5helflaske(r)hvitvin
0,5litervann
2stkhel kanel
0,5stksitron, skallet
4sssukker
4stkeggeplommer


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Vinkandel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80,96213,94Kcal
Protein1,203,17gram
Karbohydrat8,3822,14gram
Kostfiber1,112,93gram
Fett1,874,94gram
Mettet fett0,521,37gram
Alkohol3,37 %
Salt0,020,04gram
Pris på oppskriftenKr 5,89Kr 15,56Kroner
Hele oppskriften veier1 057 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sammen vin og vann. Vinsmaken skal kjennes godt. Kok opp blandingen ved svak varme sammen med kanel og sitronskall. Visp sammen eggeplommene og sukkeret og hell dette i vinblandingen som er tatt av varmen. Ta opp kanelen og sitronskallene.
Ved servering øser man suppen i skåler og pynter med sitronskiver. Server suppen straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13535)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.