Vintersuppe med fiskeboller

Bilde av Vintersuppe med fiskeboller.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez

En litt spesiell variant av grønnsakssuppe med seiboller. Men veldig god. Lag først seibollene som og kan brukes i andre retter.
Vi lager ofte fiskeboller hjemme fra bunnen av. Med godt med urter og krydder blir de veldig gode. Slike får man ikke kjøpt.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stkgulrot i biter
1stkpurre i skiver
0,25stkhodekål i skiver
2stang(stenger)stilkselleri i skiver
100grsellerirot i biter
6dlferdig buljong

Fiskeboller

300grseifilet uten bein
1tsfiskekrydder
1dashsalt og pepper
2stkhakket vårløk
2sshvetemel
1stkegg


Fremgangsmåte:

Kok opp buljongen i en kjele. Skrell og kutt opp grønnsaker og legg i..
La dette småkoke 5-10 minutter.

Mal fiskefiletene og rør godt sammen med salt og fiskekrydder. Rør inn egg og grønt til en jevn farse. Form fiskeboller som enten stekes raskt i en panne eller bakes i ovnen ved 200 grader i noen minutter til de er litt brune og har satt seg..

Trekk suppekjelen tilside og ha så i bollene
Sett kjelen tilbake på platen og la suppen syde 5-10 minutter. Tilsett evt. litt mer vann, og smak til suppen.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 32280)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 48,34 Kcal
Protein 3,94 g
Fett 0,96 g
Karbo 5,25 g
Pris 2,97.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!