Waldorfsalat

Bilde av Waldorfsalat.
Fotograf: Frukt.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grhodekål
100grdruer, blå
1dlvalnøttkjerner
2stkeple
2skive(r)hermetisk ananas, stor boks
2stang(stenger)stangselleri

Dressing:

1dlmajones
1dlpisket kremfløte
0,25stksitron, saften
2tssukker

Annonse


Waldorfsalat er det naturlige tilbehør til kalkun til jul eller nyttår eller på julens koldtbord. Men du kan også servere den f.eks. til stekt kyllingfilet eller til røkte kjøttretter

Fremgangsmåte:

Raffinert salat til kokt skinke, tunge, kalkun, kylling eller roastbiff.

Bland sammen dressingen og sett den i kjøleskapet. Hodekåle finsnittes, druene deles i to (fjern evt. steiner) og valnøttkjernene grovhakkes. Skjær epler og ananas i terninger og stilksellerien i skiver. Bland ingrediensene forsiktig med ressingene. Pynt med druer og valnøttkjerner. Salaten er også godt egnet som forrett.

Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 172,78 Kcal
Protein 1,48 g
Fett 14,54 g
Karbo 8,25 g
Pris 4,28.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
Oppskriften har hatt 15538 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,6 poeng totalt (av max 6) fra 5 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 18826)

Ekstra info

Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse
Tilberedningstid: 10-20 min



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!