Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Waldorfsalat

Oppskriften tar ca 10-20 min å lage 10-20 min Oppskriften har fått 4,6 poeng. 4,6 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 4,23 Kcal: 173,26 Fett: 14,58 gr Protein: 1,51 gr Karbo: 8,25 gr
Mettet fett: 3,94 gr Kostfiber: 1,50 gr Salt av natrium: 0,11 gr
Oppskriften har hatt 13109 lesere! 13109 lesere

Ingredienser

Porsjoner
100grhodekål
100grdruer, blå
1dlvalnøttkjerner
2stkeple
2skive(r)hermetisk ananas, stor boks
2stang(stenger)stangselleri

Dressing:

1dlmajones
1dlpisket kremfløte
0,25stksitron, saften
2tssukker
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater19,04 prosent
Protein3,48 prosent
Fett75,73 prosent
Kostfiber1,73 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 42,68

Pris pr porsjon

Kr 10,67
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Frukt.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse




Waldorfsalat.

Fremgangsmåte:

Raffinert salat til kokt skinke, tunge, kalkun, kylling eller roastbiff.

Bland sammen dressingen og sett den i kjøleskapet. Hodekåle finsnittes, druene deles i to (fjern evt. steiner) og valnøttkjernene grovhakkes. Skjær epler og ananas i terninger og stilksellerien i skiver. Bland ingrediensene forsiktig med ressingene. Pynt med druer og valnøttkjerner. Salaten er også godt egnet som forrett.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Blomkålsalat 3 hos oss.Les mer om Kålsalat med marinert ost hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:18826



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen