Waldorfsalat

Bilde av Waldorfsalat.
Fotograf: Frukt.no

Waldorfsalat er det naturlige tilbehør til kalkun til jul eller nyttår eller på julens koldtbord. Men du kan også servere den f.eks. til stekt kyllingfilet eller til røkte kjøttretter

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grhodekål
100grdruer, blå
1dlvalnøttkjerner
2stkeple
2skive(r)hermetisk ananas, stor boks
2stang(stenger)stangselleri

Dressing:

1dlmajones
1dlpisket kremfløte
0,25stksitron, saften
2tssukker


Fremgangsmåte:

Raffinert salat til kokt skinke, tunge, kalkun, kylling eller roastbiff.

Bland sammen dressingen og sett den i kjøleskapet. Hodekåle finsnittes, druene deles i to (fjern evt. steiner) og valnøttkjernene grovhakkes. Skjær epler og ananas i terninger og stilksellerien i skiver. Bland ingrediensene forsiktig med ressingene. Pynt med druer og valnøttkjerner. Salaten er også godt egnet som forrett.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Frukt.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 18826)
Tilberedningstid: 10-20 min
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 172,62 Kcal
Protein 1,48 g
Fett 14,54 g
Karbo 8,21 g
Pris 4,28.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!