Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Waldorfsalat

Oppskriften tar ca 10-20 min å lage 10-20 min Oppskriften har fått 4,6 poeng. 4,6 poeng (av max 6) i snitt fra 5 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 4,23 Kcal: 173,26 Fett: 14,58 gr Protein: 1,51 gr Karbo: 8,25 gr
Mettet fett: 3,94 gr Kostfiber: 1,50 gr Salt av natrium: 0,11 gr
Oppskriften har hatt 13092 lesere! 13092 lesere

Ingredienser

Porsjoner
100grhodekål
100grdruer, blå
1dlvalnøttkjerner
2stkeple
2skive(r)hermetisk ananas, stor boks
2stang(stenger)stangselleri

Dressing:

1dlmajones
1dlpisket kremfløte
0,25stksitron, saften
2tssukker
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater19,04 prosent
Protein3,48 prosent
Fett75,73 prosent
Kostfiber1,73 prosent

Totalpris for 4 porsjoner

Kr 42,68

Pris pr porsjon

Kr 10,67
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Frukt.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse




Waldorfsalat.

Fremgangsmåte:

Raffinert salat til kokt skinke, tunge, kalkun, kylling eller roastbiff.

Bland sammen dressingen og sett den i kjøleskapet. Hodekåle finsnittes, druene deles i to (fjern evt. steiner) og valnøttkjernene grovhakkes. Skjær epler og ananas i terninger og stilksellerien i skiver. Bland ingrediensene forsiktig med ressingene. Pynt med druer og valnøttkjerner. Salaten er også godt egnet som forrett.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rosenkålsalat hos oss.Les mer om Rødkålsalat med sharon hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:18826



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen