Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Waldorfssalat til julebordet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5stang(stenger)stangselleri
2stkgrønne epler
150grgrønne steinfrie druer
80grvalnøttkjerner
1stksitron

Hjemmelagd Majones

1stkegg
1ssdijonsennep
1tshvitvinseddik
1dlrapsolje
0,5stksitron
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Nøtter
Selleri
Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Waldorfssalat til julebordet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier176,53432,34Kcal
Protein2,646,47gram
Karbohydrat5,9714,62gram
Kostfiber2,155,27gram
Fett15,3137,50gram
Mettet fett1,343,28gram
Salt0,130,33gram
Pris på oppskriftenKr 4,65Kr 11,39Kroner
Hele oppskriften veier980 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha eggeplomme, dijonsennep, eddik og 1 ts salt i en bolle, visp sammen. La stå og trekke i 3 minutter, spe med olje under konstant visping til majonesen er ferdig.
Vask og skrell skallet av sellerien, del den i 6 cm lange biter, strimle dem fint. Vask eplene, tørk dem godt før de skives tynt. Strimle skivene fint. Press en halv sitron over eplestrimlene.
Fjern stilken på druene og del dem i to, på langs. Del nøttene i to. Bland alt sammen med majonesen, smak til med nykvernet sortpepper, salt og litt sitron. La stå kaldt over natten før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 29924)
Tilberedningstid: 45 min
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rødbetesalat 3.Rødbetesalat 3.
Denne retten har 148,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.