Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Wendy D`s kengurukake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5dlsammalt hvetemel, fin
1tsbakepulver
1tskanel
1kopp(er)rosiner
1kopp(er)valnøtter
1kopp(er)brunt sukker
2stkgulrøtter, revne
2stkegg
0,5kopp(er)olje (soya, solsikke eller det du måtte ha)

Til glasur på toppen:

125grkrem ost f.eks philadelphia (gjerne light)
1ssmargarin eller smør
1tsvaniljesukker
1,5kopp(er)melis
Vil du ha en litt større kake legger du til en halvpart ekstra av alle ingrediensene.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Wendy D`s kengurukake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier367,244 803,06400,25Kcal
Protein4,9564,745,40gram
Karbohydrat42,91561,2146,77gram
Kostfiber3,0339,633,30gram
Fett18,86246,6720,56gram
Mettet fett3,2943,033,59gram
Salt0,273,530,29gram
Pris på oppskriftenKr 5,09Kr 66,57Kr 5,55.-
Hele oppskriften veier1 308 totalt1 308 pr porsj109 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Denne kakeoppskriften fikk jeg ved bassengkanten i Australia! Lettlaget og saftig kake med mye godt i! I tillegg er den sunn!

Slik gjør du
Sikt hvetemel, bakepulver og kanel sammen. Ha i og bland alle de tørre ingrediensene, rosiner, valnøtter, brunt sukker og revne gulerøtter. (er du ikke glad i store biter, hakk nøttene og rosinene opp først)
pisk sammen eggene med oljen og bland sammen med resten. Hell i form f.eks. paiform 22-24 cm i diameter (du trenger ikke å smøre den!)og sett inn i moderat varm ovn på ca 180 grader celsius. Der trenger den ca. 25-30 minutter.
Til glasuren blander du krem-osten, melisen, vaniljesukkeret og margarinen sammen. Smør den over kaken etter at den er litt nedkjølt. Pynteforslag: Lettkokte babygulerøtter (i litt sukkervann) delt på langs. Sitronmelisseblader eller mynteblader danderes rundt kaken. Kos dere!

Kilde: Mari Marte

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1465)
Kategori: Kaker
Land: Australia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.