Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Whiskysaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1ssmørk gelé av vinIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
50grmandelmasse
Ca 9clwhisky
2dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Whiskysaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier349,81295,59Kcal
Protein2,562,16gram
Karbohydrat8,807,44gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett26,3622,27gram
Mettet fett15,0312,70gram
Alkohol9,59 %
Salt0,040,03gram
Pris på oppskriftenKr 18,97Kr 16,03Kroner
Hele oppskriften veier338 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt geléen forsiktig i et lite kokekar. Tilsett mandelmassen og ta kokekaret fra platen.

Rør ut mandelmassen i geléen til den blir slett og fin. Hell på whisky og la sausen bli kald. Visp lett inn fløten. Bland godt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7419)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.