Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Wiener eiskaffe




Ingredienser

4 porsjoner

6 dl kald, sterk kaffe,
4 ss farin,
4 kuler vaniljeis,
1 dl kremfløte,
4 isvafler


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Sett isen ca. 30 minutter i kjøleskapet slik at den blir lett å forme. Lag iskuler og sett dem tilbake i fryseboksen. Pisk kremfløten. Ha en iskule i hvert glass ( f.eks. rødvinsglass) og hell over kaffen. Pynt med krem og isvaffel.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19605)
Kategori: Alkoholfrie drikker
Land: Østerrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.