Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Wienerbrød glutenfrie




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grTORO Fin Glutenfri Brød og Kakemiks
0,25tssalt
0,5tsvaniljesukker
2sssukker
50grgjær
2stkegg
2dlolje
2,5dlkald melk eller vann
300grkald margarin (til utkjevling)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Wienerbrød glutenfrie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier404,125 391,49336,97Kcal
Protein2,3030,681,92gram
Karbohydrat29,55394,2424,64gram
Kostfiber0,7510,010,63gram
Fett30,58407,9825,50gram
Mettet fett3,7650,163,14gram
Salt0,8010,680,67gram
Pris på oppskriftenKr 3,82Kr 50,96Kr 3,19.-
Hele oppskriften veier1 334 totalt1 334 pr porsj83 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 wienerbrød

1.Bland sammen alt det tørre, inkl. gjær. Bland egg, olje, melk og mix godt.
2.Rør så melkeblandingen inn i det tørre litt etter litt. Deigen skal være lett og smidig når den er ferdig blandet. Er den for tynn, bland i mer mel. Er den for tykk, ha i mer melk.
3.Strø litt mel over deigen og sett den tildekket i kjøleskapet i 20 min.
4.Skjær den kalde margarinen i tynne skiver med ostehøvel.Legg dem utover et matpapir og sett det kaldt.
5.Ta deigen ut av kjøleskapet etter 20 min.Kjevle den til en stor, flat leiv.Legg alle margarinskivene utover.Brett deigen på midten og så på midten igjen slik at du får flere lag med deig og margarin oppå hverandre.
6.Kjevle ut igjen til en stor leiv, brett på samme måte en gang til.Dette gjøres enda 7 ganger.Sett deigen i kjøleskapet i ca. 30 min.

7.Kjevle og brett deigen en 4-5 ganger til.Kjevle så deigen ut til den er 1 ½ cm tykk (avlang).
8.Legg fyllet i midten, eggekrem, syltetøy eller lignende.Pensle deigen i ytterkantene med egg.Pensle deigen i ytterkantene med egg.Rull den sammen som en rullekake.
9.Skjær den opp i ca. 2 cm tykke skiver.Legg dem på stekebrett og trykk dem litt ned. Pensle med egg. Hev i ½ time.
10.Stekes i 15 min. v/220°C.

Kilde: Toro

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 955)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 207,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 244,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 273,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.