Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Wok med spisskål



Wok med spisskål oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Tips:
Du kan også tilsette retten strimlet kylling eller annet stekt kjøtt. Rensede reker eller scampi er også godt. Da blir den ikke vegetarmat lenger.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkstrimlet spisskål
1feddhvitløk, finhakket
2tsrevet frisk ingefær
0,5stkrød chili - renset og finhakket
4stkgrovkuttet vårløk
2sssoyaolje
2stkgulrot i tynne staver
100grsjampinjong, frisk i skiver
100grsukkererter - strimlet
2sssoyasaus
1sssøt soyasaus (kecap manis)
1pose(r)bønnespirer
4porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Wok med spisskål med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier77,99355,17Kcal
Protein3,1014,12gram
Karbohydrat12,0955,06gram
Kostfiber1,647,47gram
Fett1,557,06gram
Mettet fett0,251,14gram
Salt0,462,11gram
Pris på oppskriftenKr 7,38Kr 33,61Kroner
Hele oppskriften veier1 822 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm oljen i en wok eller dyp stekepanne. Tilsett hvitløk, ingefær og chili og fres det raskt i ca. 1/2 minutt. Tilsett vårløk og stek den i 1 minutt.
Rør inn gulrotstaver og sopp og stek blandingen videre i 2 minutter. Rør inn kålen og sukkerertene og stek videre i 1 minutt.
Hell på soyasaus og søt søt soyasaus (kecap manis), skru ned varmen og la retten surre i 3-4 minutter til grønnsakene begynner å bli myke. Smak om det trengs ekstra salt (NB. Soyasausen er salt). Dryss over spirer til slutt.

Server woken med nudler eller ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 25765)
Kategori: Wok
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Wok med rød spisskål.Wok med rød spisskål.
Denne retten har 41,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wok med spisskål.Wok med spisskål.
Denne retten har 77,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Blandede grønnsaker i wok.Blandede grønnsaker i wok.
Denne retten har 87,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wok med savoykål.Wok med savoykål.
Denne retten har 154,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Blomkål som "fried rice".Blomkål som "fried rice".
Denne retten har 100,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brokkoli-wok.Brokkoli-wok.
Denne retten har 72,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.