Wok med spisskål

Bilde av Wok med spisskål.
Fotograf: Frukt.no

Tips:
Du kan også tilsette retten strimlet kylling eller annet stekt kjøtt. Rensede reker eller scampi er også godt. Da blir den ikke vegetarmat lenger.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkstrimlet spisskål
1feddhvitløk, finhakket
2tsrevet frisk ingefær
0,5stkrød chili - renset og finhakket
4stkgrovkuttet vårløk
2sssoyaolje
2stkgulrot i tynne staver
100grsjampinjong, frisk i skiver
100grsukkererter - strimlet
2sssoyasaus
1sssøt soyasaus (kecap manis)
1pose(r)bønnespirer
4porsjon(er)ris


Fremgangsmåte:

Varm oljen i en wok eller dyp stekepanne. Tilsett hvitløk, ingefær og chili og fres det raskt i ca. 1/2 minutt. Tilsett vårløk og stek den i 1 minutt.
Rør inn gulrotstaver og sopp og stek blandingen videre i 2 minutter. Rør inn kålen og sukkerertene og stek videre i 1 minutt.
Hell på soyasaus og søt søt soyasaus (kecap manis), skru ned varmen og la retten surre i 3-4 minutter til grønnsakene begynner å bli myke. Smak om det trengs ekstra salt (NB. Soyasausen er salt). Dryss over spirer til slutt.

Server woken med nudler eller ris.



Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Frukt.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 25765)
Kategori: Wok
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 83,94 Kcal
Protein 3,23 g
Fett 1,54 g
Karbo 13,48 g
Pris 7,26.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!