Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Wokstekte reker med asparges (Goong Pad Nor Mai Farang)



Wokstekte reker med asparges (Goong Pad Nor Mai Farang) oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Vi steker litt ekstra hvitløk som pynt på toppen. Asparges skal bare stekes veldig fort

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2feddhvitløk, knust
450grasparges, renset
225grmellomstore ferske reker, renset
1sstapioca mel blandet med 2 ss. vann
0,5tskvernet hvit pepper
0,5tslys Thai soyasaus
2ssThai østerssaus
1,2dlkyllingbuljong eller vann
0,65dlvegetabilsk olje (raps, solsikke)
Stekt hele røde chili peppers, valgfri garnityr
4porsjon(er)jasmin ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Skalldyr
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Wokstekte reker med asparges (Goong Pad Nor Mai Farang) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier150,50424,28Kcal
Protein7,1520,16gram
Karbohydrat17,6549,76gram
Kostfiber0,902,54gram
Fett5,5015,51gram
Mettet fett0,401,13gram
Salt0,631,79gram
Pris på oppskriftenKr 10,26Kr 28,92Kroner
Hele oppskriften veier1 128 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm wok til middels varme og tilsett oljen. Når den er varm, tilsett hvitløk og stek raskt i ca 30 sekunder. Når det har begynt å gulne, tilsett reker og asparges, øk varmen og wok over høy varme. Når reker er nesten kokt igjennom, skru ned varmen.
Legg i buljong, østerssaus, pepper og soyasaus. Skru opp varmen igjen, og når væsken begynner å koke, hell i tapioca blandingen for å tykne sausen, og tilpass etter behov. Serveres umiddelbart med dampet jasmin ris.
PS: Asparges skal wokkes raskt slik at de fortsatt er sprø.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 30584)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Wok
Land: Thailand

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grønn wokpanne m/asparges.Grønn wokpanne m/asparges.
Denne retten har 47,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wokstekte reker med asparges (Goong Pad Nor Mai Farang).Wokstekte reker med asparges (Goong Pad Nor M.
Denne retten har 150,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.