Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Yoghurtis med fersken




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grferskner i boks
1dlsukker
2tsmaizena
1sssitronsaft
2dlfruktyoghurt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Yoghurtis med fersken med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102,94182,98Kcal
Protein1,432,54gram
Karbohydrat22,0939,26gram
Kostfiber0,470,84gram
Fett0,881,56gram
Mettet fett0,591,05gram
Salt0,050,08gram
Pris på oppskriftenKr 2,46Kr 4,37Kroner
Hele oppskriften veier711 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta noen ferskner fra, skjær dem i båter og gjem dem til pynt.

Hakk resten av fersknene med lake i en food processor ved hurtigste hastighet i ca. 15 sek.
Bland sukker og maizena i en gryte og rør de hakkede ferskner i. Bring blandingen i kok ved kraftig varme og under omrøring. Tilsett sitronsaft. Avkjøl ferskenpuréen og vend den i yoghurten. Hell denne blanding i en metalform og dekk den med alufolie.
Frys isen i ca. 24 timer. Rør 3-4 ganger under innfrysningen. Sett isen i kjøleskapet ca. 1 time før serveringen.

Ved serveringen: Anrett yoghurtisen i kuler på et fladt fat sammen med ferskenbåter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21520)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.