Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Yoghurtis med fersken 1




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grferskner i boks
1dlsukker
2tsmaizena
1sssitronsaft
2dlfruktyoghurt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Yoghurtis med fersken 1 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102,94182,98Kcal
Protein1,432,54gram
Karbohydrat22,0939,26gram
Kostfiber0,470,84gram
Fett0,881,56gram
Mettet fett0,591,05gram
Salt0,050,08gram
Pris på oppskriftenKr 2,46Kr 4,37Kroner
Hele oppskriften veier711 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta noen ferskner fra, skjær dem i båter og gjem dem til pynt. Hakk resten av fersknene med lake i en food processor ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek.

Bland sukker og maizena i en gryte og rør de hakkede ferskner i. Sett blandingen i kok ved kraftig varme og under omrøring. Tilsett sitronsaft. Avkjøl ferskenpuréen og vend den i yoghurten. Hell denne blanding i en metalform og dekk den med alufolie. Frys isen i ca. 24 timer. Rør 3-4 ganger under innfrysningen. Sett isen i kjøleskapet ca. 1 time før serveringen.

Ved serveringen: Annrett yoghurtisen i kuler på et flatt fat sammen med ferskenbåter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27029)
Tilberedningstid: 20 min + frysing
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.