Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Yoghurtkake a la Charlotte Russe



Yoghurtkake a la Charlotte Russe oppskrift.
Fotograf: Melk.no
En nyskapende og morsom kake som ser flott ut på kakebordet.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Rullekake:

4stkegg
125grsukker
125grhvetemel
0,5tsbakepulver

Fyll:

Ca 7sssyltetøy

Strø på papiret:

Ca 1,5sssukker

Fromasj:

5dlfruktyoghurt
3dlkremfløte
1pakkegelépulver
2,5dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Yoghurtkake a la Charlotte Russe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier199,303 658,67609,78Kcal
Protein4,1075,2712,54gram
Karbohydrat26,75491,0781,84gram
Kostfiber0,336,061,01gram
Fett8,36153,4725,58gram
Mettet fett4,9891,4215,24gram
Salt0,112,030,34gram
Pris på oppskriftenKr 3,39Kr 62,23Kr 10,37.-
Hele oppskriften veier1 836 totalt1 836 pr porsj306 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Langpanne, 25 x 35 cm
I stekeovnen: 200 grader C, 10 - 12 minutter

Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og vend det forsiktig inn i røra. Hell den i bakepapirkledd langpanne og stek kaken.
Legg matpapir på benken og dryss på sukker, slik at det er klart til å hvelve kaken på. Vær rask, trekk bakepapiret av kaken og smør romtemperert syltetøy jevnt over kaken. Rull kaken sammen fra langsiden til en fast rull. Avkjøl kaken. Visp kremfløten og bland i yoghurten. Velg den du liker best. Løs geléen opp i kokende vann. Avkjøl litt og rør den i yoghurtblandingen.

Skjær rullekaken i skiver og dekk en rund kakeform i bunnen og opp langs sidene med ruladeskiver. Hell i fromasjen og la kaken stå kaldt til fromasen er stiv. Ta den ut av formen og sett kaken på fat.

Pynt den gjerne med frukt som passer til yoghurtsmaken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 2118968598)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Yoghurtkake a la Charlotte Russe.Yoghurtkake a la Charlotte Russe.
Denne retten har 199,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Russekake.Russekake.
Denne retten har 185,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.