Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Yoghurtsaus / Raita




Ingredienser

4 porsjoner

Youghurtsaus
2 dl Yoghurt Naturell
3 ss Spicy World Mango
Chutney (Original, bengal eller lime)
1/2 krm salt

Raita
2 dl Yoghurt Naturell
1 pose Spicy World Raita


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Yoghurtsaus
Slik går du frem:
Rør sammen og server. Sausene er forfriskende og gode til all indisk mat.

Raita
Slik går du frem:
Bland kryddermiksen i yoghurten. La den stå i 15 minutter før servering.

Tips!
Riv en 1/2 agurk uten skall og bland i raitaen. Passer utmerket til sterke retter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 24127)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.