Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Yves berømte Quiche




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grhvetemel
125grkaldt smør i fingerbiter
Ca 5,5ssvann, iskaldt

Fyll

3stkegg
2,5dlkremfløte
2,5dlmatfløte
1dashsalt
1dashpepper
litt revet ingefær
4skive(r)skinke, kokt
4skive(r)spekeskinke i tynne strimler
1stkhalvkokt søtpotet i skiver
revet ost med hakkede urter i


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Yves berømte Quiche med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier261,91673,99Kcal
Protein6,4516,60gram
Karbohydrat18,2146,86gram
Kostfiber1,223,14gram
Fett17,8745,99gram
Mettet fett10,7827,74gram
Salt0,601,53gram
Pris på oppskriftenKr 4,99Kr 12,84Kroner
Hele oppskriften veier1 544 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha mel i en bolle. Hakk smøret inn med to kniver, til du har klumper på ertestørrelse. Tilsett 1 ss isvann om gangen., mens du snur deigen lett. Først med en gaffel og så med fingrene. Ikke arbeid for mye med deigen, da blir den seig. Pakk i plast og la ligge et kvarter i kjøleskapet.

Kjevle deigen ut på melet bakebord til 5 mm, en rund leiv på ca. 25 cm. Rull den rundt et kjevle og flytt over i en ca. 23 cm paiform. Klapp til. Dekk med aluminiumsfolie og legg tørkede erter på. Stekes 12 – 14 minutter i 220 gr. varme. Ta formen ut av ovnen og fjern erter og folie. La bunnen stå i ovnen 5 minutter til. Tas ut og varmen skrus ned til 190 gr.

Bland sammen egg, kremfløte, matfløte, salt, pepper og ingefær i en bolle. Fordel skinkestrimler utover paibunnen Hell eggeblandingen over. Fordel søtpotetskivene. Dryss over ost med urter.

Settes i ovnen og får steke til fyllet hever seg og har «stivnet». Serveres med en virkelig haug av frisk, innbydende salat!

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 24201)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Geléterte.Geléterte.
Denne retten har 298,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mini Quiche Lorraine.Mini Quiche Lorraine.
Denne retten har 283,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Middelhavspai.Middelhavspai.
Denne retten har 209,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.