Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Zabaglionesaus



Zabaglionesaus oppskrift.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkeggeplommer
125grsukker
2,5dlmarsalavin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Zabaglionesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier248,42322,32Kcal
Protein4,535,88gram
Karbohydrat28,8637,45gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett7,529,76gram
Mettet fett2,082,70gram
Alkohol6,74 %
Salt0,060,08gram
Pris på oppskriftenKr 12,56Kr 16,30Kroner
Hele oppskriften veier519 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(ca 5 dl)

I den øvre delen av en dobbeltkoker pisker du eggeplommer og sukker til en tykk, skummende masse.

Tilsett marsalavin og pisk den inn. Ha småkokende vann i nedre del av dobbeltkokeren og plasser sausen oppå. Pass på at vannet ikke berører bunnen av øvre del. La vannet koke mens du pisker med en håndmikser på middels hastighet, inntil blandingen tykner og volumet er doblet.

Sausen skal være luftig. Serveres varm til frisk frukt, suffleer, dessertpuddinger eller friterte epler eller bananer.

Skal sausen serveres til dessert, tar du den av varmen når den er luftig. Hell den deretter i en bolle som settes i en større bolle med vann og isbiter. Rør forsiktig helt til sausen er avkjølt. Hell den over i en serveringsbolle og la den stå i kjøleskapet til servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7522)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Madeirasaus 2.Madeirasaus 2.
Denne retten har 135,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Zabaglionesaus.Zabaglionesaus.
Denne retten har 248,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødvinsaus 3.Rødvinsaus 3.
Denne retten har 98,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødvinsaus 4.Rødvinsaus 4.
Denne retten har 105,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.