Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Zuppa di Vongola e Pastina




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2ssolivenolje
1stkfinhakket løk
hakkede blader fra en kvist tørket timian, pluss litt til pynt
2feddhvitløk, knust
Ca 5,5blad(er)basilikumblader, friske pluss noen til garnityr
Ca 0,25tsmalt rød chili
1literfiskekraft
3,5dlpassata
1tsfarin
100grfrosne erter
75grsmå, tørkede pastabiter
225grfrosne, rensede muslinger eller hermetiske i skjell
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Gluten
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Zuppa di Vongola e Pastina med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier48,51229,13Kcal
Protein3,2815,49gram
Karbohydrat4,2520,07gram
Kostfiber0,783,68gram
Fett1,878,83gram
Mettet fett0,321,51gram
Salt0,442,07gram
Pris på oppskriftenKr 2,48Kr 11,71Kroner
Hele oppskriften veier1 889 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm oljen i en stor kjele, ha i løken og la surre i ca 5 minutter til den er myk, men ikke har fått farge. Tilsett timian, og rør i hvitløk, basilikumblader og chili.

Tilsett kraften, passata og farin, og smak til med salt og pepper. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 15 minutter, mens du rører av og til. Ha i de frosne ertene, og kok i 5 minutter til.

Tilsett pastaen og kok opp under omrøring. Skru ned varmen og la det småkoke under stadig omrøring til pastaen så vidt er al dente, ca 5 minutter, eller etter anvisningen på pakken.

Sett platen på svak varme, ha i de frosne eller hermetiske muslingene og la dem bli gjennomvarme, tar 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Suppen serveres glovarm i oppvarmede skåler, pyntet med basilikum og timian.

Denne suppen har en mild, søtlig og krydret smak, og er mettende nok til å serveres som lunsj eller kveldsmat. Italiensk brød, som for eksempel pugliese, passer utmerket til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6175)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.