Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

bygg (ris )




Ingredienser

Hele byggkorn


Annonse


Fremgangsmåte:

Dette er noe jeg oppdaget da jeg la hele byggkorn til svelling. Da fikk jeg noe som lignet på rå ( brun )ris. Og den lot seg bruke som det men ikke til grøt.

Bygg uansett mengde etter behov legges i vann over natta. Så lar jeg den få renne av seg i en skål, for vannet/kraften kan brukes i brøddeig.
Ellers bruker jeg bygget som jeg bruker langris/råris til samme retter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: bjørn barstad
(Intern: 2118968826)
Kategori: Tilbehør
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Byggotto til pinnekjøtt.Byggotto til pinnekjøtt.
Denne retten har 130,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.