Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

farfalle al Sugo di Tonno




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2ssolivenolje
1stk liteløk, finhakket
1feddhvitløk finhakket
400gritalienske plommetomater, hermetiske og hakkede
3sshvitvin, tørr
8stksvarte oliven uten stein, skåret i skiver
2tshakket frisk oregano eller 1 ts tørket pluss noe til garnityr
400grfarfalle, tørket
175grhermetisk tunfisk i olivenolje
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for farfalle al Sugo di Tonno med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier201,20570,05Kcal
Protein8,0822,89gram
Karbohydrat26,2674,40gram
Kostfiber2,146,06gram
Fett6,4018,13gram
Mettet fett0,872,46gram
Alkohol0,28 %
Salt0,361,01gram
Pris på oppskriftenKr 3,17Kr 8,98Kroner
Hele oppskriften veier1 133 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm oljen i en mellomstor kjele eller dyp stekepanne, ha i løk og hvitløk og la det surre i 2-3 minutter til løken er myk og gyllen.

Tilsett plommetomatene og kok opp, ha i hvitvin og la det småkoke 1-2 minutter. Rør i oliven og oregano, smak til med salt og pepper. Legg på lokk og la det putre i 20-25 minutter. Rør av og til.

I mellomtiden koker du pastaen i en stor kjele med saltet, kokende vann etter anvisningen på pakken.

Hell oljen av tunfisken og del den opp med en gaffel. Ha tunfisken i sausen sammen med ca 4 ss av kokevannet fra pastaen. Smak til med krydder.

Hell vannet av pastaen og ha den i en oppvarmet bolle. Slå tunfisksausen over og bland godt. Serveres straks, pyntet med oreganokvister.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6145)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spaghetti med tunfisk i karri.Spaghetti med tunfisk i karri.
Denne retten har 159,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spaghetti med tunfisk og sjampinjonger.Spaghetti med tunfisk og sjampinjonger.
Denne retten har 202,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fullkornpasta med tomat og tunfisksaus.Fullkornpasta med tomat og tunfisksaus.
Denne retten har 162,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.