Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

krepsehaledigg




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk storløk
Ca 4,5stkchampigniong (naturell off cource)
1boks(er)tomater (i terninger)
1boks(er)krepsehaler
litt chilli
litt karri
litt pepper
200grspaghetti


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for krepsehaledigg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93,29471,81Kcal
Protein5,1426,00gram
Karbohydrat16,1381,58gram
Kostfiber1,547,79gram
Fett0,572,88gram
Mettet fett0,060,30gram
Salt0,402,05gram
Pris på oppskriftenKr 6,75Kr 34,14Kroner
Hele oppskriften veier1 012 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del løken i biter, og brun den i en stekepanne. Del opp 4-5 champignong naturell og ha over. Tilsett tomatene. Krydr med chilli, karri og pepper etter smak. La dette koke i 5 min.
Hell over krepsehalene. Nå skal det ikke koke men bare varmes...

Serveres med spagetti.

MASI rødvin passer til denne retten, og gir den rette italienske stemningen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Esbens hybelmat
(Intern: 320)
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.