Bekkjarvik gjestgiveri

Bekkjarvik Gjestgiveri er kjent for sitt gode kjøkken hvor vi i hovedsak bruker ferske råvarer fra vårt lokale spiskammers.
Vi er stolte av våre dyktige kokker som høster ros fra fjern og nær.
Naturen er gavmild og havet rundt oss byr på ulike fiskeslag, skjell og skalldyr.
På våre vakre lyngheier og i skogen beiter der villsau og hjort.
Ja, våre trofaste kokker går gjerne ut i skogen en duggfrisk morgen for å sanke vill ramsløk og urter.
...Dette blir det mat med sjel og kjærlighet av...

I samarbeid med "Smak av kysten" har vi fått kvalitetsstempel for bedrifter, der kreteriet er å ha høy kvalitet på råvarer og ferdig produkt. www.smakavkysten.no
"Smak av nordsjø-løypa" legg vekt på tradisjonsmat og lokale råvarer. www.hordaland.no/kls/nl


Noen eksempler som setter smaksløkene i sving:

Pannestekt breiflabb med kreps, skjell, urter og sprøe grønnsaker
Nytrukket torsk med pisket fløtesmør, urter og grønnsaker
Grillede kamskjell med asparges og skalldyrsaus
Villsau med rørte tyttebær og rotfrukter
Hjortemedaljong med sopp
Lammeskanke med citrus og rødvinsaus
Gjestgiveriets fiskesuppe
Hjemmelaget karamellpudding
Sjokoladefondant med hjemmelaget vaniljeis og jordbærculì
osv...hva hjertet begjærer...




Informasjon om Bekkjarvik gjestgiveri

Kategori:
Hotellrestaurant
Kjøkken:
Norsk
Oppdatert dato:
04.03.2009
Karakter og besøk
Besøk: 2367.
Karakter er 4,5 poeng
Satt av 2 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6





Adresse:
Postboks 33
Sted:
Bekkjarvik
Mailadresse:
post@bekkjarvikgjestgiveri.no,
Hjemmeside:
- Se hjemmeside -

Kommenter gjennom Facebook




Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!