Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Raw food på norsk


Raw food på norsk Med raw food er ideen at man skal få maksimalt med næring og energi fra råvarene man spiser og skal derfor ikke varme den opp over ca 40 grader når man tilbereder den.
I Raw Food på norsk får du vite alt om hvordan tilberede fantastiske raw food-retter med utgangspunkt i frukt og bær, friske grønnsaker, frø, nøtter, tørket frukt, honning, kaldpressende oljer og krydder.
Raw food gir kroppen mer energi, styrker immunforsvaret, gir bedre hud og bedre fordøyelse! Den hjelper også mot depresjon, og suget etter noe søtt, salt eller alkohol blir mindre. Raw food er også det som best forebygger og helbreder kreft og hjerte- og karsykdommer.

Erica Palmcrantz (31 år) er utdannet raw food-kokk, jobber som coach og leder inspirasjons- og raw food-matlagingskurs. For henne er raw food fremfor alt livskraft og energi. Hun bor i Gøteborg med mann og barn.

Irmela Lilja (49 år)er helse- og personlig utviklingsjournalist og er opptatt av å formidle hvor mye energi og letthet i kroppen raw food gir. Hun bor i Stockholm med sin tenåringsdatter.
Utgitt: 2010
ISBN: 9788202322694
Gruppe: Aktuelle bøker
Klikk her for å kjøpe boken!


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.