Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Langs matvegen mat frå Sunnhordland


Langs matvegen mat frå Sunnhordland Ei rundreise i Sunnhordland viser oss at råvarene i regionen kan nyttast til mykje meir enn berre tradisjonell og lokal mat. Fisk, kjøt, frukt og grønsaker kan fint koplast til utanlandsk mat, og kombinasjonen av villsau frå Austevoll og urter, kvitlauk, olje og vin frå Liguria i Italia, kan få den mest blaserte gastronom ut av balanse. Er det mat me skal satse på i framtida når den siste olja er pumpa opp, - sunnhordlandsmat? I denne boka kan du møte nokre av dei som vågar å satse på råvarer frå Sunnhordland, og som meiner at maten er ein viktig del av framtida vår.
Utgitt: 2009
ISBN: 9788281630253
Gruppe: Norsk mat og tradisjoner
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.