Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Konditorens beste sjokoladeoppskrifter


Konditorens beste sjokoladeoppskrifter Her har konditor og bakermester Magnus Johansson samlet sine beste oppskrifter og laget en inspirerende og lærerik kokebok der fellesnevneren er sjokolade. Han lærer villig vekk hvordan du skal gå fram for å lykkes med kaker, gjærbakst, terter, konfekt og desserter og få perfekte resultater. Hemmeligheten er, ved siden av å øve seg og bruke de beste råvarer, å være nøye med både mål og vekt og ikke minst med temperaturen under tilberedningen. Med konditorens pålitelige oppskrifter og instruktive bilder kan du lage de lekreste og mest velsmakende sjokoladegodsaker! Om forfatteren Magnus Johansson er Sveriges mest kjente konditor. Han har blant annet hatt ansvaret for desserten ved Nobelprisfesten i Stockholm i 10 år, vært med på det svenske kokkelandslaget som vant kokke-OL og lagd dessert ved svenskekongens 60-årsfest. Magnus Johansson har tidligere gitt ut flere vellykkede kokebøker.
Utgitt: 2012
ISBN: 9788202381509
Gruppe: Sjokoladekaker
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.