Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Norsk


Norsk Andreas Viestads kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer. Over 100 gode og norske klassikere presentert på en enkel og moderne måte. Lær deg å lage tradisjonsrike favorittretter til hverdags og fest. Du får også tips til hvordan du med enkle grep kan servere den samme råvaren på en helt annen og ny måte. Kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme og bakt laks med ingefær og soyasaus. Klassisk fårikål og honningglasert lammelår. Bacalao, rypebryst, finnbiff og reinsdyrcarpaccio, hjemmelaget krokanis og akevittsorbet. Og er det ikke på tide å slå et slag for lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade? Andreas Viestads beste og mest populære oppskrifter på norsk tradisjonsmat. Alle rettene er illustrert av den anerkjente fotografen Mette Randem. Andreas Viestad (f. 1973) er en av våre mest populære matjournalister og kokebokforfattere. Han har ukentlig spalte i Dagbladets Magasinet og er også kjent fra tv-serien En bit av Norge. Andreas Viestad står bak Geitmyra kultursenter for barn i Oslo.
Utgitt: 2012
ISBN: 9788202392840
Gruppe: Norsk mat og tradisjoner
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.