Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Teknikker


Teknikker Få hjelp til å løse kokekunstens små og store utfordringer. Gjennom 200 tips og oppskrifter vises klassiske og moderne teknikker som du trenger hver gang du lager mat. Andreas Viestad benytter matvitenskap for å finne fram til nyttige triks og gode forklaringer på matlagingens mysterier. Hvordan hakke løk uten å gråte? Hvorfor blir potetmosen av og til seig? Hvordan få en perfekt stekt biff? Hva er hemmeligheten bak en saus som ikke skiller seg? Her finner du alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om. Boka er breddfull av informasjon du blir klokere av, og har mer enn 200 tips og oppskrifter du blir mett av. Alle bildene er tatt av den anerkjente fotografen Mette Randem.
Utgitt: 2012
ISBN: 9788202392857
Gruppe: Kokebøker generelle
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.