Sunn og sterk med protein


Sunn og sterk med protein Idealet for unge jenter har gjort en snuoperasjon fra et fokus på å kun være tynn til å vektlegge en kropp som ser sterk og sunn ut. Trendeksperter mener at bevissthet rundt hvor viktig det er med et proteinrikt kosthold bare kommer til å øke i løpet av 2013.
I boka «Sunn og sterk med protein» bruker blogger og nordisk mester i bodyfitness Kristine Weber sin glede over å spise og lage god mat til å vise at proteinrik mat ikke må bety pulvershaker og beinharde begrensninger.
Hun forteller om hvordan hjerteproblemene hennes har motivert henne til å bli sunnere og sterkere og om livet på godt og vondt som bodyfitnessmester. Det er faktisk fullt mulig for en fitnessmester å elske kaker og desserter.
I «Sunn og sterk med protein» finnes ikke bare middagretter, men også oppskrifter på ulike typer muffins, karamellkake, rullekake, kokosboller og donuts.
Boka forteller om hvordan du opprettholder motivasjonen til å holde en sunn og sterk hverdag. Den inneholder også et komplett 6-ukersprogram med ukemenyer og treningsopplegg som garantert gir resultater.
Kristine Weber er økonom og driver kostholds- og treningsbloggen www.kriweb.no , som har rundt 9000 lesere hver dag. Hun er nordisk mester i Bodyfitness og ble norgesmester i 2012.
Utgitt: 2013
ISBN: 9788202400248
Gruppe: Mosjon/trening
Klikk her for å kjøpe boken!
Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!