Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Øl . Brygging fra hånd til munn


Øl . Brygging fra hånd til munn Øl er den nye vinen!
Smak forskjell på ulike øltyper. Lær å brygge ditt eget øl.
Dette er boka for alle som har et lidenskapelig forhold til øl. Enten du drømmer om å brygge det perfekte ølet eller ønsker å bli en bedre ølkjenner, gir denne boka deg inspirasjon og kunnskap.
Her presenteres alle hovedtypene av øl, med smak og særtrekk. Pilsner, pale ale, trappist og stout er bare noen av ølene som blir beskrevet. Deretter forklares hjemmebryggingens kunst trinn for trinn: hvilket utstyr du trenger, ingrediensene og selve bryggeprosessen.
Forfatter Thomas Horne og fotograf Colin Eick har reist på kryss og tvers i Norge og samlet oppskrifter, tips og råd fra landets mest kjente bryggere. Her får vi vite noen av hemmelighetene til blant andre Nøgne Ø, Ægir, Lervig og Kinn. Forfatterne har også tatt turen innom Crow Bar og Maaemo i Oslo, som utforsker og serverer nye øltyper, og en håndfull hjemmebryggere.
Boka inneholder 72 oppskrifter på hjemmebrygget øl. Å lage eget øl er verdens beste hobby. Det er enkelt, billig, morsomt og sosialt, og resultatet skaper garantert god stemning!
Utgitt: 2013
ISBN: 9788248913276
Gruppe: Øl og ølbrygging
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.