Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Taco på uno, dos, tres!


Taco på uno, dos, tres! Rundt én million nordmenn spiser taco hver eneste helg. Taco er like variert som pasta, enklere enn sushi, og kan være mer spennende enn tapas, fordi du kan lage så mange egne smakskombinasjoner. I Norge spiser vi stort sett én variant - det er typisk norsk å la ferdigkrydderet og tacoskjellene få følge av jarlsbergost, rømme og kjøttdeig på tallerkenen. I tacoens hjemland, Mexico, skal du lete lenge for å finne slike ingredienser. The Flying Culinary Circus har ikke laget denne boken for å få én million nordmenn til å slutte med noe de er glad i. Målet deres er heller å gi inspirasjon til å gjøre neste tacomåltid enda litt bedre, ett skritt eller to nærmere det opprinnelige. I tillegg tipser de om spennende kombinasjoner med retter fra andre lands kjøkken. Så langt har The Flying Culinary Circus turnert i 47 ulike land, og underveis har de plukket med seg inspirasjon fra all verdens mattradisjoner. Noe av dette ønsker de nå å formidle videre. De tar tacoen med på en verdensreise, skaffer oss enda bedre smaksopplevelser, og - ikke minst - gjør det enkelt, på uno, dos, tres!
Utgitt: 2014
ISBN: 9788202447335
Gruppe: Aktuelle bøker
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.