Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





En hyllest til lammet!


En hyllest til lammet! Det norske lammekjøttet er noe av det beste vi har å by på, og velger du i tillegg det lammekjøttet som er økologisk får du en smaksopplevelse av de helt sjeldne. Lam kan brukes hele året, og i denne kokeboken finner du 102 oppskrifter fordelt på de ulike årstider - ikke minst lærer du hvordan å grille et helt lam, bruke hele dyret og lage ditt tilbehør selv fra grunnen av. Spis mer lammekjøtt - med god samvittighet!
En ting er at fårikål regnes som vår nasjonalrett og at det varmer hver gang høsten nærmer seg ... Men lammet byr på så utrolig mye mer. Det beste er at det stadig blir mer økologisk lammekjøtt å få tak i, og da er smaken enda litt bedre. Rune Kalf-Hansen har laget denne flotte kokeboken for alle som elsker lammekjøtt, og som gjerne vil utforske hvilke fantastike muligheter som ligger i dette kjøttet.
"Jeg bruker hele lammet. Du finner oppskrifter på fileter og fine deler, men også på bog, bibringe, kjøttdeig, lever og hjerter ... for å nevne noe! Jeg har også laget mange grunnoppskrifter med forslag til hvordan de ulike rettene kan varieres. Du får tips til fåreoster og vinforslag. Lykke til!"
Det skal være økologisk, kortreist og i sesong. Det er Rune Kalf-Hansens signatur som kokk.
Utgitt: 2014
ISBN: 9788293154785
Gruppe: Økologisk
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.