Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Fargedietten


Fargedietten Boken gir informasjon om hvilke innholdstoffer de røde, gul-oransje, grønne og blå-fiolette fargene signaliserer, hvordan de påvirker oss, hvilke frukter, bær og grønnsaker som er best og hva vitenskapelige forsøk gir oss av tips om helsemessig potensial i den enkelte matvare. I tillegg inneholder boken oppskrifter der bokens teorier omsettes til velsmakende praksis. Med litteraturliste og register.
Utgitt: 2003
ISBN: 9788202215145
Gruppe: Diettmat
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.