Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Røyking av kjøtt og fisk


Røyking av kjøtt og fisk Boken tar opp alt - fra kjemi og teknikk, bakteriologi, forberedelse av kjøtt og fisk - til selve røykeprosessen og forskjellige røykemetoder. For den som vil bygge sin egen røykovn, er det et par kapitler med tekst og illustrasjoner som beskriver hvordan man selv på en enkel måte kan bygge forskjellige typer røykovner. Boken inneholder også oppskrifter der røkte matvarer er hovedingrediens. Med oppskriftsregister.
Utgitt: 2000
ISBN: 9788252924913
Gruppe: Konservering
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.