Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Aroma


Aroma Innsyn i hvordan smak og duft spiller mot hverandre er hemmeligheten som kan skille et ordinært måltid fra en utsøkt smaksopplevelse. Kokken Paul Gayler tar her for seg 25 av sine smaksfavoritter. Fra bittersøt lavendel og sukkersøt honning til skarp oliven og bitter lime, hver smaksvariant presenteres på sitt beste og mest karakteristiske. I retter som braisert breiflabb med sjokoladesaus og dobbeltpeprede rødvinsjordbær er resultatet av og til uventet, men alltid gjennomførbart og velsmakende. Har stikkordregister.
Utgitt: 2003
ISBN: 9788202216303
Gruppe: Matbøker
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.