Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





100 retter og matopplevelser


100 retter og matopplevelser I denne boken har Trond Moi samlet et knippe av sine favorittoppskrifter. Han lar deg også få del i sine beste matopplevelser, og gir deg et innblikk i hva som har formet ham som kokk: Hvilken kunstner betyr mye for ham? Hvem har gitt navn til Bølgen & Mois kjente hamburger? Hvilke hendelser fikk ham til å skjønne at det var kokk han ville bli? Dette er en svært så brukandes og personlig kokebok fra Trond Moi, som sammen med kollega Toralf Bølgen feirer 10-årsjubileum for restauranten Bølgen & Moi høsten 2004. I denne boken er spennet stort, fra østers, thaimat og hamburger til tradisjonsmat som bacalao, lun leverpostei og biff med hjemmelaget bearnaise og pommes frites. Mors komper og fars havregrøt er det også blitt plass til.
Utgitt: 2004
ISBN: 9788205330794
Gruppe: Gourmetmat
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.