Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk





Champagne og musserende vin


Champagne og musserende vin I boken omtales hele 900 viner av den britiske champagneekspert Tom Stevenson. Vinene rangeres, beskrives, og vi får råd om lagring og servering.
Champagne og musserende vin presenterer et utvalg musserende viner fra Champagne og andre områder i Frankrike, Sør-Afrika, USA, Italia og New Zealand. Smaksopplevelsene spenner fra den bløte mousseux'en i en musserende vin fra nord- eller Sør-Amerika til den komplekse finessen i en prestisjecuvée fra Champagne. Mer enn 900 enkeltviner er beskrevet, rangert og analysert, med flotte kart og fotografier. Den omfattende teksten formidler historikken og magien til verdens mest sprudlende og stilige drikk. Denne boken er uunværlig lesning for alle vininteresserte.
Utgitt: 1999
ISBN: 9788251792207
Gruppe: Musserende
Klikk her for å kjøpe boken!






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.